گیربکس SEW

گیربکس sew

گیربکس sew

Blog Article

برای استفاده از بعضی دورهای خروجی بسیار پایین نیاز به استفاده از گیربکس های ثانویه که در بازار به گیربکس دوقلو معروف هستند، نیاز می باشد.

با تقسیم سرعت خروجی به سرعت ورودی گیربکس می توان نسبت را بدست آورد.

ماکزیمم بار شعاعی مجاز در حداکثر گشتاور خروجی برای گیربکس های شافت توپر پایه دار

صنایع فولاد و فلزات : در این صنعت، گیربکس های کاهنده در دستگاه های فرآوری فولاد، آسیاب های فولادی، کوره ها و تجهیزات آهنگری به کار برده می شوند.

این نوع گیربکس با نام های کتابی و مکعبی نیز شناخته می شود. تمامی نام هایی که به این نوع گیربکس داده می شود به دلیل شکلی خاصی است که نوع طراحی گیربکس عامل ایجاد آن شده است.

گیربکس صنعتی افزاینده در بسیاری از صنایع و بخش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. به این موضوع نیز دقت داشته باشید که در بسیاری از صنایع، ممکن است هم به گیربکس های کاهنده و هم افزاینده نیاز باشد.

یک گیربکس صنعتی از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. می‌توان گفت مهمترین بخش یک گیربکس، چرخ دنده است. بسته به نوع گیربکس و کارکردی که برای آن ساخته شده است، چرخ دنده‌ها شکل‌های متفاوتی خواهند داشت. یکی دیگر از بخش‌های یک گیربکس صنعتی پوسته آن است. جنس پوسته معمولا از چدن ریخته گری شده است و دنده‌ها در درون پوسته گیربکس قرار می‌گیرند.

گیربکس های صنعتی دستگاه های مکانیکی هستند که جزء ضروری ماشین آلات مورد استفاده صنایع مختلف می باشند.

این گیربکس ها در پمپ ها و کمپرسورها برای انتقال نیروی مکانیکی در فرآیندهای پمپاژ مواد شیمیایی استفاده می شوند.

گیربکس صنعتی می تواند سرعت را کاهش و یا افزایش دهد، گشتاور را کم و زیاد کند و جهت چرخش را نیز تغییر دهد.

بنابراین انتقال قدرت بین چرخ دنده ها در یک جعبه دنده کرانویل، با کمترین ضربه و صدا انجام می شود. به همین دلیل است که گفته می شود گیربکس صنعتی کرانویل پینیون بهترین انتخاب برای سیستم هایی است که در آن ها حمل بارهای ضربه ای وجود دارد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی فامکو است. طراحی سایت و سئو مشاهده متن کامل توسط

استعلام قیمت، ثبت سفارش و درخواست مشاوره خود را برایمان ارسال کنید

Report this page